Ons verhaal

Ibens rieten daken is een familiebedrijf waar de liefde voor het riet en het respect voor het ambacht met de paplepel wordt meegegeven. Ondertussen is de firma een gerenomeerde bouwonderneming met jarenlange traditie van ambachtelijk vakwerk op gebied van rietdekken.

We zijn gespecialiseerd in het plaatsen, vernieuwen, herstellen en onderhouden van rieten daken in België, Nederland, Frankrijk en daarbuiten. Ieder dak wordt tot in de perfectie opgeleverd. Vakmanschap van elke medewerker is dan ook een absolute vereiste. We werken dan ook met eigen internationale plaatsers, die telkens voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen.

We hebben al imposante projecten afgeleverd in België zoals het openluchtmuseum Bokrijk, maar ook in het buitenland zijn we ondertussen een gerespecteerde naam voor grotere projecten.

Als familiebedrijf hechten wij veel belang aan het persoonlijk contact met onze klanten.

Ludo Ibens of onze meestergasten komen persoonlijk bij u langs om u het beste advies te geven. Zijn echtgenote, Nancy Mazzone leidt op het bureel alles in goede banen.

 

8 generaties

Al meer dan 8 generaties wordt hier het vak van vader op zoon doorgegeven, waardoor we het oudste rietdekkersbedrijf van België zijn. Op dit moment zet Ludo Ibens de familietraditie verder.

Louis Ibens 

Willy Ibens

Ludo Ibens

 

Even voorstellen

Ludo & Nancy

Denis

 Ploeg 

Ploeg

Ploeg

 
Ploeg

Ploeg

Nerius Ploeg Ploeg